Volkskrant Magazine
zaterdag 21 februari 2009

Sinaï Centrum, Amersfoort 2008
In het kader van het op zaterdag 21 februari te verschijnen artikel over onze website (in Volkskrant Magazine) hierbij de foto's die we toen gemaakt hebben in het Sinaï Centrum, een leegstaande joodse instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Amersfoort.


Weeshuis, As
Eindelijk weer nieuw materiaal voor de trouwe bezoekers van onze site. We zijn weer eens op pad geweest, dit maal in Limburg en België. De eerste update staat online, een verlaten weeshuis in As. Binnenkort volgen alsnog reportages die we vorig jaar hebben gemaakt, nu Barth's externe harde schijf weer is gerepareerd :).


Leeuwarder PapierwarenFabriek LPF
En nog maar een nieuwe update van een locatie die we al wat langer geleden hebben bezocht. Dit maal foto's van de Leeuwarder Papierwaren Fabriek (LPF) die we in april 2007 hebben bezocht. Op loopafstand van mijn huis, aan de rand van het centrum van Leeuwarden. Binnenkort nog een aantal oudere series en ook staan er alweer nieuwe projecten op stapel.


NRC-Next
Vanwege het artikel over vergane-glorie.nl in de NRC-Next van maandag 29 oktober, nu weer even extra aandacht voor de fotoserie die we hebben gemaakt in de coöperatieve aardappelmeelfabriek 'De Centrale' in Coevorden
die we eerder dit jaar hebben bezocht samen met journaliste Carola Houtekamer en Jaap van Heusden.